miercuri 29 noiembrie 2023

Falsul medic dentist care a mutilat-o pe Miss România, reținut de Poliție

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

A fost găsit un alt medic fals în Capitală. Este de origine siriană și se dădea drept medic stomatolog la un cabinet din Sectorul 5. Falsul medic era ajutat „să profeseze” de un conațional al său, medic stomatolog, care avea drept de liberă practică în România.

„În fapt, unul dintre aceștia a exercitat, în luna noiembrie 2022, profesia de medic stomatolog, fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României, față de mai multe persoane, la un cabinet medical stomatologic, din Sectorul 5, fiind ajutat de către un alt cetățean sirian, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Tinerii, în vârstă de 26 de ani, au fost prinși și reținuți pentru 24 de ore.

Totul ar fi pornit de la plângerea penală pe care Larisa Popa, o fostă Miss România, a făcut-o pe numele acestora, după ce a fost la un pas să rămână fără dinți. 

Amintesc că fosta participantă Miss România riscă să fie mutilată din pricina infecției provocate de extracțiile efectuate fără respectarea regulilor de igienă sanitară, practicate de către persoane ce pretindeau că sunt medici dentiști. Motivul pentru care a apelat la aceștia a fost acela că erau bine promovați online cu privire la stomatologia de urgență în afară orelor normale de program”, a precizat avocatul Adrian Cuculis.

Am crezut că e normal ce aveam. Am stat aşa o zi şi ceva. A început să mi se umfle toată faţa. Am revenit la doctor timp de trei sau patru zile. El mi-a spus că sunt în regulă, că aşa trebuie să fie. Nu am mai crezut ţinând cont că îmi zicea să iau doar paracetamol“, a declarat Larisa Popa pentru gândul.ro.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro