vineri 21 iunie 2024

Familia Pascu, reuniune la DIICOT. Mama lui Vlad ar fi încercat să șantajeze martorii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Vlad Pascu, tânărul drogat care a intrat cu mşina într-un grup la 2 Mai şi a ucis 2 persoane, şi părinţii săi sunt audiaţi joi la sediul DIICOT. 

Mama lui Vlad Pascu este audiată de procurori pentru săvârşirea de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, pentru ar fi încercat să şantajeze martori din dosarul fiului său.

La DIICOT se află şi tatăl său, care a e audiat ca martor.

Vlad Pascu a afirmat, la insistenţele reporterilor, că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat şi că timpul nu mai poate fi dat înapoi.

La audieri a ajuns și Duma Tudor, zis Maru, prieten apropiat al lui Vlad, considerat principalul său dealer de droguri. Noaptea trecută, tânărul a postat pe Instagram un clip în care apare în mijlocul unui bulevard din Bucureşti în timp ce se laudă cu hainele sale și-i invită pe polițiști la el acasă: „V-am dat adrese, alea tot, hai, vă aştept”.

Duma Tudor e acuzat și că a spart farmacia Spitalului Floreasca chiar înainte să fie ridicat de DIICOT. El ar fi furat câteva pungi cu ser fiziologic și și-ar fi scris numele pe coșul de gunoi al farmaciei.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro