luni 25 septembrie 2023

Filme pentru adulți pe Facebook-ul Casei de Cultură Hunedoara

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Filme XXX pe pagina de Facebook a Casei de Cultură Hunedoara. De la începutul lui august, paginile de Facebook administrate de Primăria municipiului Hunedoara au fost atacate cibernetic, iar reprezentanții instituției au pierdut accesul la ele.

„Și vouă v-au spart contul? Asta se întâmplă când deschizi orice link trimis aiurea…”, a  fost concluzia unui hunedorean.

„Pe data de 4 august, pagina oficială Primăria Hunedoara, dar şi paginile mai multor entităţi subordonate au fost ţintele unui atac cibernetic concertat fiind, practic, furate. În ciuda demersurilor noastre susţinute, recuperarea respectivelor pagini, până în acest moment, nu a fost posibilă. Din cauză că procesul de recuperare a vechilor pagini durează mult mai mult decât ne dorim şi noi, până la remedierea situaţiei, vom posta pe această pagină informările publice obişnuite ale Primăriei municipiului Hunedoara”, a informat, joi, 17 august 2023, Primăria Hunedoara. 

Casa de Cultură din Hunedoara a fost redeschisă publicului din luna ianuarie 2023, după un amplu proces de restaurare, însă românii interesați de activitatea instituției și spectacolele programate aici au parte de surpriză uriașă, dacă vor să le obțină informații de pe pagina de Facebook a acesteia.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro