duminică 14 iulie 2024

Firea dă vina pe ‘conspirațiile’ de pe Tik Tok pentru pierdea alegerilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Gabriela Firea a declarat vineri că pe TikTok au circulat mesaje false despre ea și că singurul vinovat pentru dezastrul de la alegeri este că nu a inventat „teme sau alte subiecte colaterale administrației”.

Firea dă vina pe ‘conspirațiile’ de pe Tik Tok pentru pierdea alegerilor

„Nu am mers pe un mesaj de emoție, nu am inventat teme sau alte subiecte colaterale administrației. Eu am vorbit doar despre ceea ce am făcut și ceea ce vreau să fac. Probabil că această campanie a fost considerată anostă, nu a avut nimic emoțional. Eu vorbeam despre calitatea vieții cetățenilor și ceilalți vorbeau despre faptul că vin comuniștii dacă voi fi aleasă. Nu mai vine niciun comunist și nu se va da nicio interdicție”, a declarat Firea după o ședință a conducerii partidului care a avut loc la Sâmbăta de Sus.

 

Ea a adăugat că are prieteni care stăteau la cozi la vot și „veneau tineri și spuneau că, dacă voi fi eu votată, nu vor mai fi lăsați să meargă la studii în străinătate sau sămuncească”.

„Ferească Dumnezeu așa ceva! Și asta m-am întrebat de unde e și am aflat că în TikTok s-au dat astfel de mesaje împotriva mea că, dacă voi fi aleasă, nu vor mai fi lăsați la studii sau să lucreze. Vă dați seama ce manipulare, dar nu mai contează, singurul vinovat sunt eu. Trebuia să muncesc mai mult, să fac mai mult”, a continuatea. 

Întrebată dacă Marcel Ciolacu are vreo vină că a pierdut alegerile, Firea a spus că nu, potrivit euractiv.ro.

 

Firea se aștepta să piardă alegerile, ‘dar nu la o diferență atât de mare’

 

Marți, Gabriela Firea a spus că se aștepta să piardă, dar nu la o diferență atât de mare, adăugând că vor mai fi examene politice anul acesta pentru care PSD trebuie să se pregătească mai bine.

Mă așteptam să pierd, din cauza candidaților numeroși din centru-stânga bazinului politic, dar nu la o diferență atât de mare. Vom analiza cu toții care au fost cauzele. (…) Îmi pare rău că nu am reușit să obțin mai mult acum. Activitatea mea nu se va opri aici. Voi fi neobosită în a promova modernizarea comunităților, drepturile femeilor, egalitatea de șanse și protejarea sănătății tuturor”, a mai spus social-democrata, felicitând câștigătorii alegerilor de duminică și mulțumind colegilor care au susținut-o în cursa pentru Capitală.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro