vineri 14 iunie 2024

Firea se laudă cu ‘multe proiecte pentru fluidizarea traficului’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Gabriela Firea spune că a realizat în anii cât a condus Primăria Capitalei „multe proiecte pentru fluidizarea traficului”. Acum, candidata PSD pentru funcția de primar general vorbește despre realizarea unui aeroport în sudul orașului, care este aşteptat de peste 20 de ani, iar pentru bucureşteni „această investiţie este vitală”.

 

Firea: Traficul este problema noastră

 

„Transportul rămâne problema noastră numărul unu. Fluidizarea traficului este provocarea noastră, a tuturor, pentru că un trafic congestionat înseamnă foarte multă poluare pentru copiii noştri, pentru tinerii noştri şi pentru noi toţi.

De aceea, în anii precendenţi am realizat împreună, atât ca primar general, cât şi cu colegii şi prietenii mei, primari de sectoare, şi cu sprijinul Guvernului multe proiecte pentru fluidizarea traficului. Dar nu este suficient. Întotdeauna trebuie făcut mai mult şi mai bine.

De aceea, pentru următoarea perioadă ne-am propus ca împreună să prelungim metroul şi tot ce înseamnă reţeaua de metrou a municipiului Bucureşti.”, a declarat, vineri, Firea, într-o conferinţă de presă la sediul Romaero pe care a susţinut-o alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, transmite Agerpres.

 

Candidata PSD vorbește despre un nou aeroport

 

„Acest proiect, un aeroport în sudul Capitalei, este unul aşteptat de peste 20 de ani, s-a vorbit mult despre necesitatea ca Bucureştiul să mai aibă încă un aeroport internaţional, pe lângă cel din nordul Capitalei. S-a vorbit mult şi s-a făcut puţin”, a spus Firea într-o conferinţă de presă la sediul Romaero pe care a susţinut-o alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Gabriela Firea a afirmat că proiectul unui aeroport în sudul Bucureştiului este susţinut atât de Ministerul Transporturilor, cât şi de premierul Marcel Ciolacu.

„Pentru bucureşteni această investiţie este vitală şi m-aş bucura ca împreună să determinăm ca din ce în ce mai mulţi turişti din Europa şi din întreaga lume să vină în Bucureşti pentru a admira clădirile monumentale, parcurile deosebite, bineînţeles acestea să fie îngrijite, de asemenea Centrul Vechi al Capitalei şi să se bucure de români, care sunt extrem de primitori şi care întotdeauna îi primesc cu mare plăcere pe toţi turiştii şi, bineînţeles, şi pe cei care vin din oraşele noastre din România”, a menţionat Firea.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro