luni 15 iulie 2024

Firea vopsește pilonul central de la Podul Ciurel care nu duce nicăieri

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Firea se laudă cu vopsirea pilonului central de la Podul Ciurel care nu duce nicăieri

Gabriela Firea se laudă pe Facebook cu vopsirea pilonului central de la Podul Ciurel. Doar că acest pod nu duce deocamdată nicăieri.

”Imagini spectaculoase, in premiera, cu ultimele finisaje ale Podului Ciurel. Se vopseste pilonul central.

(…) Abandonat in faza incipienta. Preluat aproape de la zero de noi si dus la bun sfarsit. Va vine sa credeti ca unul dintre cei care clameaza ca vrea sa “salveze” Bucurestiul a blocat in instanta acest grandios proiect de infrastructura rutiera, atat de necesar pentru fluidizarea traficului? Pe motive inchipuite, cum s-a dovedit in instanta, inclusiv ca un prieten avea casa fara autorizatie fix pe culoarul de expropriere! Si se mai vrea, in continuare, lup paznic la oi!!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, făcând rferire la Nicușor Dan.

Istoria lucrării cu pricina începe în anul 2006 când s-a pus problema decongestionării traficului de pe Bulevardul Iuliu Maniu, singura arteră care asigură ieșirea din Capitală către Autostrada București-Pitești. Construcția a întâmpinat dificultăți încă de la început. Nu întâmplător, proiectul mai poate fi numit și ”Podul celor 3 primari’’, deoarece contractul a fost semnat în noiembrie 2007 de Adrian Videanu, apoi s-a tot lucrat cu opinteli pe durata mandatului lui Sorin Oprescu, care i-a lăsat problema moștenire primăriței Gabriela Firea.

Dincolo de Podul Ciurel la care se lucrează de 10 ani, nicio lucrare de continuare a arterei rutiere spre A1 nu este demarată, ceea ce face din pod, în acest moment, doar o foarte complicată intersecţie suspendată.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro