sâmbătă 20 iulie 2024

Fiul unui fost deputat a tras cu pistolul într-un șofer care a staționat în fața casei sale

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Incident grav la Iași, unde fiul unui fost deputat a tras cu pistolul într-o mașină în care se afla o vecină. Acesta era supărat că femeia a staționat pentru câteva minute pe locul lui de parcare.  Este vorba despre Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar Traian Dobre, fost membru în FSN, Partidul Socialist al lui Ilie Verdeţ, PDSR, PSD, PNL, PSO, PSM, AUR şi altele, după cum scrie TopIași, potrivit ziare.com.

Cristian Dobre a adresat jigniri femeii și a amenințat-o cu un pistol. Apoi, nu a ezitat să tragă mai multe bile spre autoturismul în care femeia a intrat de frică. Aceasta a sunat imediat la 112.

În urma împușcăturilor, mașina a fost avariată.

<span> <span style=font size 14pt font family georgia palatino serif>foto BZI<span>

„Soția mea, Veronica, a parcat mașina în poartă la Cristian Dobre, dar doar pentru câteva momente, doar să lase ceva. Atunci, el a ieșit la geam și a început să o înjure. A făcut-o în toate felurile. La un moment dat, a zis că aduce pistolul și l-a adus. A tras în geamurile mașinii. Era un pistol cu bile, ceva. Au venit poliția și jandarmeria, iar la scurt timp a ajuns și tatăl lui, Traian Dobre, cu o gardă de corp. Traian Dobre a început să le spună polițiștilor că el a fost colonel în armată și că știe foarte bine ce și cum”, a declarat Robert Perju, soțul femeii.

Traian Dobre nu a fost impresionat de prezența polițiștilor, iar de față cu aceștia i-ar fi amenințat pe cei doi soți.

„Ulterior, Traian Dobre mi-a spus că îi fac rău și că nu trebuia să chem poliția. După și-a schimbat atitudinea și m-a amenințat de față cu polițiștii. Mi-a spus că voi vedea eu și soției i-a spus că îi va rupe picioarele. Polițiștii nici nu mai știau ce să facă. Nici măcar nu l-au luat la audieri sau ceva. Deși erau bilele de la pistol pe jos și în mașină”, a completat bărbatul. 

Deși de la incident au trecut trei săptămâni, iar odrasla lui Traian Dobre are antecedente, polițiștii nu s-au obosit să ia măsuri, scrie BZI.

Trebuie precizat faptul că odrasla lui Traian Dobre nu este la prima infracțiune. Acesta a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare după ce a lovit un bărbat.

In 2007, Cristian Dobre este acuzat ca a lovit-o cu pumnul pe jurnalista sportiva Aida Ursu, în clubul Skipe din Iași.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro