vineri 21 iunie 2024

FNGCIMM și-a deschis un sediu la Constanța

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Într-un efort continuu de a susține dezvoltarea afacerilor mici și mijlocii din întreaga țară, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) a deschis o sucursală și la Constanța, ridicând astfel la șapte numărul de sucursale prin care operează la nivel național.

Această extindere a rețelei FNGCIMM marchează un moment important pentru antreprenorii din regiunea Sud-Est, oferindu-le acces la servicii și suport financiar de încredere.

Noua sucursală FNGCIMM din Constanța oferă o gamă variată de servicii destinate antreprenorilor locali, cu scopul de a facilita accesul acestora la finanțare și de a sprijini dezvoltarea și creșterea afacerilor.

Printre avantajele oferite antreprenorilor locali se numără:

Garantarea Creditelor: Antreprenorii din Constanța au acum acces la servicii de garantare a creditelor, ceea ce va facilita obținerea de împrumuturi bancare pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Consultanță Financiară: Sucursala poate oferi consultanță financiară specializată pentru antreprenorii care doresc să-și optimizeze gestionarea financiară și să își crească eficiența.

În viitor, sucursala va oferi și suport specializat pentru start-up-uri, inclusiv acces la programe de accelerare a afacerilor și sesiuni de instruire și seminarii pentru antreprenorii locali, contribuind la creșterea cunoștințelor acestora în domeniul financiar și de afaceri.

Directorul general al FNGCIMM, Dumitru Nancu a declarat: „Suntem entuziasmați să aducem resursele și expertiza noastră la dispoziția comunității antreprenoriale din Constanța. Scopul nostru este să contribuim la creșterea afacerilor locale și la crearea de locuri de muncă în regiune.”

Această deschidere a sucursalei FNGCIMM marchează o oportunitate valoroasă pentru antreprenorii din Constanța de a-și materializa visele de afaceri și de a contribui la dezvoltarea economică durabilă a zonei.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de noua sucursală FNGCIMM din Constanța, antreprenorii sunt încurajați să contacteze sucursala sau să acceseze site-ul oficial al FNGCIMM.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro