duminică 14 august 2022
spot_img

Ford a produs 1 milion vehicule în România

Must read

spot_img

Ford a produs mașina cu numărul un milion la uzina din Craiova. Autovehiculul cu numărul 1 milion produs la uzina din Craiova este un model Puma ST Line, în culoarea Desert Island Blue, propulsat de un motor EcoBoost Hybrid de 155 CP.

Momentul a fost sărbătorit cu ajutorul unui videoclip în care vedetă este modelul Ford Puma, într-o versiune de competiție, numită Hybrid Rally1. Povestea clipului este una SF, în care forțe nevăzute dezlănțuie energii ale modelului care se pregătea să sărbătorească momentul, cu tort și baloane colorate. Apărut din fulgerele nopții, pilotul face o demonstrație de virtuozitate prin uzină, printre roboții de pe liniile de producție, apoi își distruge propriul tort, scrie Profit.ro

„Sunt bucuroasă că modelul Ford din Campionatul Mondial de Raliuri ediția 2022 va fi Puma Rally 1 și că acesta a fost prezentat special la Craiova pentru a marca acest moment important pentru noi. Mi-a făcut plăcere să fac parte din acest proiect și să urez bun-venit echipei M-Sport și lui Adrien Fourmaux la Craiova, în timp ce am transformat, uzina noastră, pentru cateva zile, într-un adevărat platou de filmare”, a declarat Jo Payne, Președinte Ford România și Director Uzină Craiova.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro