duminică 3 martie 2024

Fosta soție a lui Dumitru Buzatu lansează amenințări la adresa lui Ciolacu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Fosta soție a lui Dumitru Buzatu, care a fost suspendată din PSD, îl amenință pe Ciolacu.
Senatoarea va aduce în fața Comisiei de Integritate contestația împotriva suspendării sale din partid.
Senatoarea PSD, Gabriela Creţu, a fost suspendată din partid sâmbătă, în urma reținerii fostului său soț, Dumitru Buzatu, de către DNA pentru acuzații de luare de mită. Ea a declarat pentru AGERPRES că consideră decizia privind suspendarea sa drept nedreaptă și a anunțat că va contesta această decizie la Comisia de Integritate a PSD.

„Eu ce am făcut? De ce sunt condamnată? M-au suspendat pe mine din partid că vorbesc mult şi îi critic, dar asta e altceva. Suspendarea mea este total nedreaptă. Nu ştiu care este motivaţia. Voi contesta decizia la Comisia de integritate. De ce să fiu eu suspendată din partidul la care am construit timp de 33 de ani, în care am muncit, am condus campanii, am câştigat cinci campanii”, a spus Gabriela Creţu.

Senatoarea din PSD a menționat și faptul că fiul său, Tudor Buzatu, și-a dat demisia din poziția pe care o ocupa în cadrul Secretariatului General al Guvernului, considerând acest gest drept un act de onoare.

„Tudor şi-a dat demisia, e o victimă absolută. Hai să zicem că Tudor şi-a dat demisia că lucra cu el, cu premierul, este executiv. A fost o demisie de onoare, nu fiindcă ar fi avut vreun motiv”, a transmis Gabriela Creţu.

Ea a subliniat că s-a separat de Dumitru Buzatu cu 20 de ani în urmă și a obținut divorțul legal în 2015, adăugând că relația ei cu fostul soț este una de colegialitate, așa cum se întâmplă și în cazul altor membri ai partidului.

În ceea ce privește Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, el a fost exclus din PSD, anunțul fiind făcut sâmbătă de către președintele social-democraților, Marcel Ciolacu. Această decizie a fost aprobată în unanimitate în cadrul ședinței Biroului Politic Național al partidului.

În plus, Tudor Buzatu, fiul președintelui CJ Vaslui, și-a prezentat demisia din funcția de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, iar Gabriela Crețu, fosta soție a șefului CJ Vaslui, a fost suspendată din partid.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro