luni 25 septembrie 2023

Fostul ministru Bode anunță că achiziţionarea a 44 de drug-teste este în procedură

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Secretarul general al PNL, fostul ministru de Interne Lucian Bode a răspuns, marţi, acuzaţiilor aduse de liderul USR Cătălin Drulă, care afimase că instituţia nu a achiziţionat aparate de testare pentru substanţe psihoactive, prin ”proiectul cu finanţare europeană pe care l-au deturnat pentru a cumpăra BMW-uri”.

Bode spune că achiziţionarea a 44 de drug-teste se întâmplă acum, este în procedură și îl critică pe Drulă că „se urcă pe cadavre să câștige puncte politice”.

”Comentez declaraţia unui neterminat politic, Drulă, care fără nicio urmă de compasiune în faţa acestei tragedii, se urcă pe cadavre şi vrea să câştige puncte politice, acuzându-mă pe mine că am deturnat un proiect cu fonduri europene pentru a achiziţiona autospeciale şi nu drug-teste.

Dacă avea puţin creier, cum nu are din păcate, se documenta şi găsea public următoarele informaţii: proiectul la care face referire pe fonduri europene, de fapt sunt de fapt două proiecte – primul proiect prevede achiziţionarea a 1.400 de tablete, lucru care s-a întâmplat, achiziţionarea unui soft care să regleze cele 1.400 de tablete, achiziţionarea unui soft care să integreze informaţiile dintre aceste tablete, achiziţionarea a 300 de autospeciale, lucru care s-a întâmplat parţial; achiziţionarea a 44 de drug teste, lucru care se întâmplă acum, este în procedură. Pe celălalt proiect, Ministerul Afacerilor Interne are procedură de achiziţie 200 de drug-teste, respectiv 800 de etilometre”, a spus .liderul liberal.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro