sâmbătă 2 martie 2024

Fratele baronului Paul Stănescu pleacă de la ANRE

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În urma controverselor apărute de la numirea sa în funcție, Alexandru Stănescu, fratele liderului PSD Paul Stănescu,  a demisionat din dfuncția de membru în comitetul de reglementare al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE). Demisia lui Stănescu vine înainte ca judecătorii CCR să se pronunțe pe sesizarea USR, cei care au contestat tocmai numirea acestuia în funcție.

Fratele secretarului general al PSD nu are nici o legătură cu domeniul energiei, ci s-a remarcat cu afaceri în agricultură. Fost deputat în legislatura trecută, Stănescu a fost vicepreședinte la Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților.

Potrivit surselor G4Media, PSD ar urma să-l propună în locul lui Stănescu pe Iulian Iancu, un alt personaj controversat. Iancu, fost președinte al comisiei pentru industrie și servicii din Camera Deputaților, a fost unul dintre oamenii-cheie din PSD care au instrumentat modificarea legislației ce a avut ca rezultat plecarea companiei americane ExxonMobil din România.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro