Funcționarii din Ilfov ‘combat corupția’ la hoteluri de lux

Consilierii județeni din Ilfov au luat lecții de combatere a corupției într-un hotel de lux de pe Valea Prahovei. Asta după ce în urmă cu mai puțin de trei luni, au stat aproape o săptămână la un curs organizat într-un hotel de lux din Poiana Brașov.

Cursul s-a chemat “Combaterea corupției în sectorul public. Etica. Regimul incompatibilităților și transparența decizională”.

Costul distracției, pentru fiecare din cei 20 de participanți, a fost de 3400 de lei, din care doar cazarea și masa au fost 2300, adică în jur de 230 de euro pe zi, scrie Buletin de București.

Iar firma care a câștigat contractul pentru acest weekend de instruire la Sinaia a avut nevoie doar de 7 minute pentru a-l obține în SEAP. Este vorba despre firma OK Service Corporation, cu care CJ Ilfov are o relație mai veche. Sursa citată scrie că în trei ani, au fost încheiate 9 contracte în valoarea de peste 540.000 de lei.

Conform anunțului din SEAP, din cele 3 zile petrecute la Hotelul Internațional din Sinaia, doar o zi și jumătate au fost dedicate studiului iar toți participanții au primit diplome care atestă că au fost acolo.

Comentează pe FACEBOOK