duminică 26 mai 2024

Gabriela Firea se simte ‘filată’ de forțele oculte

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Începe cursa contra-cronometru pentru alegerile locale din 27 septembrie. Gabriela Firea, probabil a simțit că anul acesta va avea un contracandidat puternic în persoana lui Nicușor Dan, spune că este „ameninţată, intimidată, filată”. 

Firea a declarat public, miercuri, că diverși oameni vor să o „destabilizeze”, că o filează și îi spun să nu mai candideze pentru un nou mandat.

Totodată, același forțe oculte îi transmit că ar fi bine să-i ia locul lui Marcel Ciolacu la ședia PSD.

„Nu am niciun motiv să mă retrag, nici personal, nici politic, nici de altă natură. Sunt încercări în această perioadă de a mă destabiliza, de a mă convinge să renunţ, mi se sugerează sau mi se spune direct, sunt ameninţată, sunt intimidată, sunt filată. Eu ştiu ce am făcut pentru bucureşteni, ştiu ce proiecte am în continuare pentru Capitală, nu am niciun motiv să renunţ. „, a spus Gabriela Firea, înainte de şedinţa conducerii colective interimare a PSD.

„Sunt alte forţe care transmit prin emisari că ar fi mai bine pentru mine să vin la preşedinţia PSD şi să candidez doar la parlamentare. Eventual, dacă PSD va ajunge la guvernare să devin prim-ministru. Le-am spus că pe mine acest scenariu nu mă interesează. Eu îmi văd cu multă seriozitate de treaba de la Primăria Capitalei, de activitatea mea, nu sunt un oportunist, nu calc pe cadavre, nu vreau să iau locul nici domnului Ciolacu şi nici viitoarei propuneri de premier a PSD. Nu sunt o aventurieră să-i părăsesc pe bucureşteni în ideea că, după ce voi câştiga un loc în Senatul României şi ca posibil preşedinte al PSD, am prima şansă să devin primul-ministru al acestei ţări, nu este cazul. Eu îmi văd de treaba mea.”, a susţinut Gabriela Firea, potrivit Hotnews.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro