joi 7 decembrie 2023

Grindeanu vorbește despre ruptura cu Liviu Dragnea

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul premier PSD, Sorin Grindeanu, a explicat, duminică, la Prima TV când a apărut ruptura dintre el şi fostul lider social-democrat Liviu Dragnea .

Conform acestuia el şi-a asumat ”aproape personal” să dea OUG 14, cea care anula OUG 13 înainte să intre în vigoare.

Acuzat de Liviu Dragnea că ar fi fost în vizită la preşedintele Klaus Iohannis , Grindeanu neaga și spune că acest lucru este o ”minciună”.

”Nu vreau să comentez în general ce spune un fost preşedinte al PSD (…) oricât ar devia acea persoană care a ocupat în trecut funcţia de preşedinte, nu cred că e normal să comentez eu spusele unui fost preşedinte. Dar, ruptura nu a apărut atunci, ruptura a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau Ordonanţa 14. Ordonanţa 13 nu era în vigoare pentru că exista acel buffer de 10 zile. Tot ce a urmat după, a fost, de fapt, inclusiv finalul, acea moţiune de cenzură, a fost urmare a acelui episod”, a declarat Sorin Grindeanu.

Atunci când a fost întrebat dacă Liviu Dragnea a cerut să nu dea OUG 14, Grindeanu a afirmat:

”Nu mai vreau să reiau. Dacă vă aduceţi aminte, şi vă uitaţi, şi verificaţi, am chemat Guvernul cred că într-o sâmbătă, de acasă, să dăm acea Ordonanţă 14. Acea decizie am luat-o în mod personal. Ştiam în ce intru, mi-am asumat acel lucru. Am văzut tot felul de chestiuni că am fost cu soţia. Este o prostie imensă şi închid subiectul că eu cu soţia mea am fost acasă la preşedintele Klaus Iohannis. Minciună, punct”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro