duminică 19 mai 2024

Guvern: Dispar companiile de jocuri de noroc care nu au sediul social în România

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Companiile din industria jocurilor de noroc ce nu au sediul social în România, nu vor mai putea activa în țara nostră, spune premierul Marcel Ciolacu.

„În şedinţa de joi voi veni cu reforma în jocurile de noroc. Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate pe teritoriul României”, a afirmat premierul.

Marcel Ciolacu a precizat că, astfel, „companiile care erau prin Transnistria nu vor mai putea activa în acest domeniu, pe teritoriul României”. „Este una din multele modificări”, a completat liderul de la Palatul Victoria, potrivit Adevarul.

Premierul Marcel Ciolacu acuza zilele trecute că există „o formă de șantaj” la adresa lui, după ce a propus proiectul de lege privitor la eliminarea păcănelelor din orașe. 

„Am vorbit cu domnul Simonis, o analiză pe ceea ce înseamnă aceste jocuri de noroc. Normal că mi-am luat partea din lege de jocuri de noroc, la Guvern, și am început să lucrez împreună cu experții din Ministerul de Finanțe la ce trebuie modificat în lege ca șmecherii să nu ne mai păcălească. Am inițiat un proiect de lege cu celebrele păcănele pe care le găsiți, domnilor, primari, în toate comunele și dumneavoastră știți cel mai bine nenorocirile pe care le crează. Faptul că oamenii mai ales când au o situație financiară precară cred că jucând la aceste jocuri, o să se îmbogățească imediat. Am văzut și reacții și atacurile și la mine și la Freddy vor mai fi în continuare cum sunt și la Sorin Grindeanu”, a spus Ciolacu. 

Premierul vorbea despre un anume „Sorin” din industria jocurilor de noroc care l-ar fi șantajat. Întrebat luni despre cine este acesta, Ciolacu a spus că „nu cred că este important”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro