luni 25 septembrie 2023

Guvernul britanic sfătuiește profesorii să nu discute cu elevii despre Andrew Tate

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Tot mai multe școli se plâng de numarul mare de cazuri misoginism şi hărţuire sexuală din partea unor băieţi de numai nouă ani, relatează The Guardian, citată de News.ro.

Profesorii au fost sfătuiți de guvern să nu discute cu elevii despre Andrew Tate, „regele masculinităţii toxice”, influencerul din social media.

Organizaţia caritabilă, Diversify, cu sediul în Rotherham, primeşte în jur de 25 de apeluri pe săptămână de la şcoli primare şi secundare din Anglia. Școlile cer ajutor pentru a face faţă hărţuirii sexuale şi „incidentelor misogine şocante”.

Mulţi dintre ei se plâng de influenţa lui Tate. Videoclipurile TikTok ale lui Tate le spun băieţilor că  victimele violurilor trebuie să „poarte responsabilitatea” pentru atacurile asupra lor.

Sara Cunningham, co-fondatoarea organizaţiei caritabile: 

„Am fost recent într-o şcoală primară din sudul Londrei, iar elevii cu vârsta de doar 10 ani ştiau multe despre arestarea lui Tate şi [acuzaţiile de] viol. Un băiat de 10 ani a spus că aceste femei au consimţit la sex pentru că s-au întors la casa lui Tate”.

Organizaţia caritabilă a fost chemată pentru a vorbi cu elevii unei școli primare, după ce patru băieţi de nouă ani au închis o fată într-un dulap, au ameninţat-o că cu violul şi apoi au obligat-o să se uite la filmuleţe porno.
La sfatul lui Cunningham, şcoala a raportat incidentul la echipa de protecţie a copilului a autorităţii locale, dar nu a primit niciun răspuns.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro