duminică 14 iulie 2024

Horror: vicele din Predeal spulberă o femeie pe trecere

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sfidarea politicienilor ajunși la butoane la adresa românilor nu cunoaște limite! La începutul acestei luni, viceprimarul orașului Predeal, PSD-istul Marius Mateescu a spulberat efectiv o femeie ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Acesta se afla la volanul mașinii de serviciu și nu a schițat nicio secundă vreo manevră de evitare a impactului.
În vreme ce victima se luptă pentru supraviețuire, vicele declară cu tupeu că ar fi fost vorba de o tentativă de sinucidere și că femeia i-ar fi sărit în față în alt loc decât cel prevazut pentru traversarea regulamentara. Au apărut deja martori ce susțin versiunea șefului de la PSD Predeal, unii dintre ei chiar angajați la instituții ce au legătură cu primăria condusă de Mateescu.
Colegii de la Cetățeanul.net publică o anchetă devastatoare pentru politician. Imaginile cu momentul accidentului nu doar că aruncă în aer versiunea primarului, dar sunt dovada vie a minciunii ordinare pe care acesta o propagă în spațiul public. Doar pe baza acestora, poliția și procuratura avea suficiente argumente pentru a solicita arestarea politicianului. Aici puteți citi integral ancheta de care vorbeam:

https://cetateanul.net/articol-principal/dovada-video-cumplitul-accident-din-predeal-produs-de-viceprimarul-mateescu-pe-trecerea-de-pietoni/

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro