duminică 21 aprilie 2024

Iată de ce este esențial să nu te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale.

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Iată de ce este esențial să nu te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale.

În dragoste, vârsta nu ar trebui să conteze, dar este important dacă este vorba de fostul partener al prietenei tale. Această situație poate fi extrem de complicată și delicată, deoarece implică sentimente puternice pentru mai multe persoane. De aceea, ar trebui să iei în considerare cu atenție toate consecințele înainte de a continua relația cu fostul iubit al prietenei tale.

Uneori, când suntem singuri pentru o perioadă lungă de timp, ne simțim singuri și avem tendința de a căuta companie în oricine, chiar și în cineva care a fost iubit de o prietenă. Dar dacă acesta este cazul cu unul dintre foștii tăi iubiți, ar trebui să eviți să forțezi lucrurile. Nu doar că acest lucru poate fi extrem de dureros pentru tine, dar el s-ar putea întoarce rapid la fosta lui iubită și te-ai putea simți foarte dezamăgită.

Chiar dacă simți că ai o conexiune specială cu un fost iubit al prietenei tale, este important să îți pui mai întâi înainte prietenia și sentimentele ei. Dacă vreodată vei decide să explorezi o relație cu el, asigură-te că este recunoscut de toate părțile implicate și că nu se va pune presiune asupra amintirilor și relațiilor voastre trecute. Pe termen lung, menținerea unei prietenii puternice poate fi mai valoroasă decât o potențială relație incertă.

Cu toate acestea, există 3 motive principale pentru care nu ar trebui să te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale:

Va exista o persoană rănită.

Dacă se ajunge în această situație, una dintre persoane va avea de suferit și este important să nu fii tu acea persoană. În cazul unei despărțiri, fiecare are nevoie de timp pentru a se concentra pe sine și nu pe o altă relație. Chiar daca una dintre persoane decide să se distreze, nu îi va fi ușor să intre repede într-o altă relație. De asemenea, trebuie să iei în considerare cum se va simți prietena ta. Ea se va simți rănită și poate că va pierde încrederea în tine. Pe lângă asta, chiar și el poate simți un disconfort, indiferent cât de puternice sunt sentimentele între voi doi.

Există momente în care lucrurile nu merg după cum ne-am așteptat și este important să avem un plan de rezervă pentru aceste situații.

Fericirea ta nu este același lucru cu fericirea celor din jurul tău. Chiar dacă încerci să eviți discuțiile stresante în cercul tău de prieteni, ele te vor afecta în cele din urmă, mai ales dacă persistă. Prietenia ta cu aceste persoane s-ar putea deteriora treptat și va fi dificil pentru tine. Situații incomode pot apărea în orice moment – poate mergeți la un film și vedeți un prieten acolo sau decideți să luați cina la un restaurant romantic, doar pentru a întâlni cea mai bună prietenă a ta. Indiferent cât de mult îți dorești ca totul să decurgă bine, mereu există cineva care îți poate aduce nefericire.

Relația cu fostul iubit al prietenei tale poate să se deterioreze rapid

După o despărțire, fiecare dintre noi are propriile metode de a face față suferinței. Unii vor să se distanțeze și să se distreze, iar alții preferă să se închidă în ei și să nu discute despre asta. Poate că el nu are intenții serioase cu tine, chiar dacă tu îți dorești altceva. Pentru el, poți fi doar o persoană cu care să își petreacă timpul și să uite de trecut. Este important ca tu să nu fii cea rănită în această situație și să nu regreți decizia pe care ai luat-o. Dacă ești fericită și simți că aveți potențial pentru o relație, atunci ai încredere și nu renunța la speranțe.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Aria Haret
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro