Ies scântei la vârful PSD: ‘Vrea să fure alegerile!’

Începe bătălia pe funcția de șef al PSD. Congresul ar urma să aibă loc în data de 22 august. Eugen Teodorovici loansează deja acuze grele la adresa conducerii interimare a lui Marcel Ciolacu.

Fostul ministru de Finanțe spune că Ciolacu vrea să fraudeze alegerile din partid.

Teodorovici îl numește pe Ciolacu, într-o postare pe Facebook, „președinte pretins fondator, fără prestanță și lipsit de coloană vertebrală”. Mai spune despre acesta că a anunțat o nouă formulă de organizare a alegerilor pentru conducerea PSD, prin moțiune, dar „nu s-a grăbit (în cele 9 luni!) să adopte această modificare a Statutului partidului prin votul majorității, adică al Congresului PSD, ci doar prin decizia Comitetului Executiv Național, și aceasta luată pe fugă abia acum câteva zile, în data de 30 iulie”.

Teodorovici mai susține că numărul membrilor conducerii a fost modificat, iarăși prin încălcarea statutului.

Mai aveți sentimentul că #opinia voastră contează și că vă simțiți cu adevărat reprezentați de un “președinte” interimar pe post de marionetă în mâna unui ventriloc politic? (…) Dacă acceptați ca reforma PSD să înceapă cu un jaf … noapte bună❗️ Vreau să cred că sunt mult mai mulți cei care vor avea curajul să spună nu organizării unui congres nestatutar de către o “conducere” interimară ilegitimă.”, scrie pe Facebook fostul ministru.

 

Comentează pe FACEBOOK