Imaginile hoției: episodul „coșul de gunoi”

Corupția și ticăloșia autorităților locale mioritice întrece orice limită.  Astăzi vă arăt eșecul celebrului Program național de Dezvoltate Rurală, cel ce ar fi trebuit să scoată România din „noroi”. Vorbim de fonduri redirecționate direct către mediul rural, cu care primarii ar fi trebuit să ajute locuitori și să aducă acele așezări pe calapodul Uniunii Europene.

Priviți ce s-a întâmplat la Murghiol.  Vorbim de o localitate mică,  unde trăiesc circa 3000 de locuitori, din județul Tulcea:

După cum vedeți,  bătaia de joc este maximă.  Străzile sunt goale, nu circula nimeni aproape niciodată,  iar sătenii își gestionează singuri gunoiul, în propria ogradă.  Însă primarul q considerat că amplasarea a sute de coșuri de gunoi de plastic este absolut necesara. Pare că fiecare localnic poate avea propria pubela!

Surpriza a fost și mai mare, când am văzut exact același model și în comuna vecină,  Plopul. Și apoi în alte două! E clar pentru oricine că firma care produce acele coșuri de plastic a fost pe placul edililor tulceni,  care au dat năvală să cumpere produsele. Apoi le-au pus pe unde s-a putut…

Vom reveni cu detalii despre aceste achiziții batjicoritoare

Comentează pe FACEBOOK