sâmbătă 2 martie 2024

În Parlament, ‘ca într-o crâșmă de mahala’ (VIDEO)

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderul deputaților UDMR, Csoma Botond, a descris, la RFI, scandalul de marți seară din Parlament ca fiind „ca într-o crâșmă de mahala”.

 ”Este inimaginabil ce s-a întâmplat ieri în Parlamentul României. Sigur, nu este primul incident. Vedeți și dvs. că de când extremiștii au ajuns în Parlament, e un scandal permanent, aproape în fiecare săptămână avem un scandal, poate că nu la această dimensiune la care a fost scandalul ieri. A început între Simion și Șoșoacă într-un mod grosolan, grobian, am văzut cum se comportă extremiștii între ei, după aceea ne-au atacat cei de la AUR și un deputat de la PSD, au venit spre noi, către grupul UDMR (…). Erau urlete în sală, era ca la circ”.

El vorbește despre o atmosferă de crâșmă în Parlament: ”Era ca într-o crâșmă de mahala. Cred că în anul electoral 2024, aceste atitudini se vor amplifica, din păcate”.

Ședința Parlamentului pe tema bugetului pe 2024 a fost dominată de izbucniri de violență verbală, cu schimburi de replici, jigniri și amenințări între George Simion și Diana Șoșoacă. 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro