luni 17 iunie 2024

Încă o plângere penală pentru Nicușor Dan

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicușor Dan s-a ales cu încă o plângere penală. Aceasta vine la puțin timp după perchezițiile făcute de procurorii DNA la Primăria Capitalei.

„Din câte înțeleg este vorba despre o plângere penală formulată ca urmare a unui demers inițiat de postul Antena 3. Ulterior, au existat discuții la nivelul Primăriei Municipiului București, cu factori responsabili care se ocupă cu caietele de sarcini pentru anumite achiziții.

Din discuțiile pe care le-am avut cu aceștia, au confirmat presiuni făcute din interiorul cabinetului primarului general, prin intermediul mai multor persoane, una din persoane fiind chiar consilierul personal pe probleme de transport.

Aceștia ne-au pus la dispoziție documentele din care a rezultat foarte clar implicarea în mod direct a acestui consilier personal. Deja suntem învățați cu ceea ce poate Nicușor Dan să facă cu consilierii dumnealui personali”, a declarat Aurelian Bădulescu, consilier general la Primăria Capitalei, la Antena3.

În data de 20 ianuarie Nicușor Dan anunța în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o în contextul grevei generale a STB că DNA fac percheziții în sediul Primăria Capitalei și au intrat chiar și în biroul lui.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro