luni 26 februarie 2024

Incident şocant la Oradea: o elevă a înjunghiat un pedagog în biroul directoarei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Incident șocant într-o școală din Oradea. Un pedagog în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat de către o elevă, luni dimineaţă, în biroul directorului adjunct al unităţii de învăţământ, unde fata, care are 16 ani, fusese chemată împreună cu mama sa pentru că avea „probleme de comportament”. 

Incidentul s-a produs în jurul orei 9,00, când adolescenta, elevă în clasa a X-a şi cazată în internatul şcolii, a fost chemată în biroul uneia dintre directoarele adjuncte din Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, împreună cu mama.

În timpul discuţiei, fata a scos un cuţit pe care l-a ţinut ascuns în palmă când a intrat în birou şi l-a înjunghiat pe bărbat în zona toracelui, în partea dorsală, de faţă cu directoarea şi cu mama ei. 

Victima a fost transportată imediat la spital, iar potrivit medicilor, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

„Nu ştim ce s-a întâmplat, de la ce a pornit, a fost un conflict spontan. Eleva este în clasa a X-a şi este prima din clasă, beneficiind de bursă de merit„, spune şeful Inspectoratului Şcolar Bihor, Horea Ardelean.

Potrivit Adevarul, se pare că fata a fost prinsă, seara, în cameră cu prietenul ei de către pedagog, care ar fi pârât-o la direcţiune. Aceasta a vrut să se răzbune, iar acum este anchetata pentru tentativă de omor.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro