luni 26 februarie 2024

Iohannis, dat dispărut: ‘Mi-au spus că nu se uită la TV, i-am întrebat dacă au nevoie de poză’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Klaus Iohannis, preşedintele României, a fost dat dispărut la Poliţie de un deputat AUR îngrijorat de faptul că primul om din stat nu a mai fost văzut din decembrie 2023. Într-o intervenție în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, de pe B1 TV, Adrian Axinia a povestit cum a decurs discuția cu polițiștii.

„Nu e o glumă, e un mod creativ politic de a atrage atenția că românii nu mai au pe nimeni, cumva sunt ai nimănui mai ales în această perioadă de criză, în care avem tensiuni sociale crescânde în toată țara.

Polițiștii, în primă fază, au fost puțin contrariați de cererea mea. I-am întrebat dacă au nevoie de o poză a dispărutului, în ideea în care domnii mi-au spus că nu se uită la televizor și nu știu nimic politică. Am întrebat politicos dacă au nevoie de o poză pentru a identifica dispărutul, mi-au spus că ”nu” și doar am lăsat datele de contact, am luat numărul de înregistrare, cu rugămintea să mă contacteze dacă au detalii noi și, bineînțeles, cum decurge ancheta”, a declarat deputatul AUR.

El a precizat apoi că-și asumă orice consecință pentru plâgerea depusă și nu e o problemă dacă va trebui să achite o amendă.

„În această cerere am și pus drept probă a absenței de la locul de muncă agenda președintelui de pe site-ul Administrației Prezidențiale, unde se vede clar că nu a mai întreprins nicio acțiune din 18 decembrie 2023”, a punctat Axinia.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro