vineri 21 iunie 2024

Iohannis luat în vizor de Dan Barna

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Dan Barna a făcut o serie de declarații la preşedintelui României, Klaus Iohannis. Potrivit acestuia, Iohanis  lipseşte la dezbaterea publică a celor mai importante teme şi continuă cu ”politica absenţei neimplicate”. Toate acestea, în condiţiile în care România este într-o criză fără precedent, anunță news.ro.

Într-o conferinţă de presă, la Timişoara, Barna a susținut că din cauza crizei energetice vor urma falimente.

”În momentul de faţă, România este într-o criză fără precedent. Viaţa bună pe care putem spune că a avut-o continentul european, în extensie, într-o oarecare măsură, şi România, se va schimba radical. Şi datorită războiului din Ucraina, dar mai ales a acestei crize energetice care afectează semnificativ toate păturile sociale – de la simplul cetăţean la companiile mari. Vom vedea falimente, imaginea este una foarte clară”.

Fostul lider USR l-a criticat pe şeful statului.

”Vedem ce fac ceilalţi preşedinţi, preşedintele Franţei, spre exemplu, Emmanuel Macron, referitor la această criză – întâlniri cu mediul de afaceri, dezbateri, consiliul echivalentul Consiliului Suprem de Apărare al Ţării. Preşedintele Iohannis nu e nicăieri, el continuă cu acea politică a absenţei neimplicate şi a nepăsării consistente care în vremuri de pace era tolerată sub formă de umor amar. În astfel de vremuri, faptul că preşedintele lipseşte cu desăvârşire din dezbaterea publică a celor mai importante teme este o problemă care arată cât de greşit au ales românii la ultimele alegeri”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro