duminică 14 iulie 2024

ÎPS Teodosie, noi declarații controversate despre femeile căsătorite

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, face noi declarații controversate. Înalt Prea Sfinţitul este de părere că femeiele căsătorite nu ar trebui să umble cu capul descoperit, ci cu un batic, palărie sau „bască”.

 

ÎPS Teodosie: O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit

 

În cadrul emisiunii de miercuri de la Radio Dobrogea, o femeie căsătorită l-a întrebat pe arhiepiscop cum să procedeze dacă dorește să poarte o eșarfă pe cap la un eveniment, dar familiei îi este rușine de acest gest.  

 „Sigur că trebuie să porţi ceva pe cap. O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit. Cum să îi fie ruşine? Chiar dacă pune o pălărie, o bască, dar nu e cu capul descoperit. Dacă sunt atâtea mofturi la cineva, acoperiţi-vă cu ceva capul”, a  răspuns ÎPS Teodosie, potrivit News.ro.

 

Alte declarații controversate ale ÎPS Teodosie

 

Nu este singura declarație a Arhiepiscopului care a stârnit controverse. În urmă cu câteva săptămâni, ÎPS Teodosie  a sfătuit o femeie care a întrebat cum poate scăpa dintr-o relație cu un soț abuziv să-și „ducă crucea„, subliniind că a primit „taina cununiei”.

După mulţi ani de căsătorie s-a întărit convingerea că cel de lângă mine nu are empatie, aş putea spune că am fost abuzată psihologic. Din cauza lipsei de empatie, în momentele de bucurie, el mi-a adus supărare imediată, iar în momentele în care aveam nevoie de sprijinul lui moral, nu m-a susţinut. Există vindecare? Care este soluţia?”, au fost întrebările adresate de o femeie arhiepiscopul Tomisului, Teodosie.

Poate exista şi vindecare, dar dumneata, care ai primit taina cununiei, trebuie să-ţi duci crucea, să te rogi să suplinească Dumnezeu această lipsă de empatie, pentru că ai un legământ. Soluţia este să nu vă despărţiţi, vindecarea o dă Dumnezeu”, i-a recomandat Teodosie femeii, potrivit Adevarul.

Amintim, de asemenea, că ÎPS Teodosie a mai spus că bărbații fără barbă sunt ciuntiți.

CITITI SI – ÎPS Teodosie, pus sub acuzare de DNA pentru cumpărare de influență

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro