vineri 21 iunie 2024

Jennifer Aniston, pictorial INCENDIAR la 51 de ani

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Jennifer Aniston arată ca un fotomodel. Cu ocazia aniversării a 51 de ani, celebra actriță din serialul Friends a acceptat o seisiune foto inedită.

De asemenea, Jennifer Aniston i-a acordat un interviu colegei ei de breaslă Sandra Bullock (55), pentru revista Interview , potrivit Okmagazine.

Jennifer a vorbit despre planurile de viitor, dar și despre trecutul mai puțin frumos.

“Am un flash în mintea mea, parcă vizualizez oceanul, aud râsete, văd copii alergând de colo, colo, aud cuburi de gheaţă în pahare, simt mâncarea cum se găteşte. Cam asta e imaginea plină de veselie din mintea mea.”, a spus actrița despre planurile de viitor.

În ceea ce priveşte trecutul actriţei, veselia n-a fost cuvântul de ordine în primii ani de viaţă ai vedetei. “Cum de reuşeşti tot timpul să-ţi păstrezi optimismul, chiar şi când lucrurile nu merg cum vrei tu?”, e curioasă Bullock.

“Cred că mi se trage din copilărie, din faptul că am crescut într-un cămin destabilizat, care nu mă făcea să mă simt în siguranţă. Priveam adulţii cum nu erau drăguţi unul cu altul şi un anumit comportament uman, la care eram martoră, m-a făcut să mă gândesc că eu nu voiam să devin un astfel de om, nu voiam să simt ceea ce simţeam atunci. Nu-mi doream ca nicio persoană cu care aveam să intru în contact să simtă vreodată aşa ceva”, a mărturisit Jennifer.

Aniston a fost căsătorită cu Brad Pitt între 2000 şi 2005 şi apoi cu Justin Theroux, din 2015 până în 2017.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro