sâmbătă 2 martie 2024

La Anul, Alegerile Prezidențiale vor fi Câștigate de un Independent

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalistul Ion Cristoiu aduce o prognoză surprinzătoare în ceea ce privește alegerile prezidențiale din 2024. Contrar sondajelor care se concentrează pe lideri din partide precum PSD, PNL sau AUR, Cristoiu sugerează că un independent ar putea fi ales în locul lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

„La prezidențiale nu se duce nici dracu. La anu’ un independent va câștiga și cred că România trebuie să aibă și experiența asta. Dacă este independent s-ar putea să fie mai unificator decât președintele, el e independent, nu e nici cu ăia, nici cu ăia și s-ar putea ca ăsta să fie președintele ideal în România. Prin această vizită istorică avem de a face cu întoarcerea Uniunii sovietice sub numele de Rusia în Orientul Mijlociu.

Această vizită are loc într-un moment cumplit pentru America pentru că după prăbușirea Uniunii Sovietice America a rămas nașul întregului Orient Mijlociu, nu doar pentru Israel. Toată țările arabe se uită cu neliniște la tragedia palestiniană. Nu au cum să nu rezoneze cu palestinienii. Numai că până acum în această zonă nu s-a ivit un alt naș”, a declarat Cristoiu într-un podcast.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro