duminică 10 decembrie 2023

La ce face reclamă Irina după eliberarea lui Dragnea

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Iubita lui Liviu Dragnea vrea să se îmbogăţească pe cont propriu și, spune ea, a găsit și rețeta: cursurile de independență financiară. Irina Tănase le promite marea cu sarea prietenilor virtuali, cărora le împărtășește o reclamă la aceste cursuri dubioase.

Atât de bun încât merge chiar şi duminică seara!

Cursul ăsta e tot ce îţi trebuie pentru a porni pe calea spre libertate financiară!

(Nu pot să pun swipe up, dar pun link în bio pentru cine e curios şi interesat de subiect)”, a scris iubita fostului lider PSD într-un InstaStory.

Dacă accesăm linkul către cursul respectiv, găsim următoarea descriere pe site, care ar trebui totuşi tratat cu mare prudenţă:

Libertate pe bune! Cum ar fi să te trezești dimineața și să faci orice vrei tu să faci, fără să fii nevoit să mergi la muncă sau să ai alte constrângeri?

DA! Ai citit bine. E posibil. Și realizabil. Se numește independență financiară! Îți voi prezenta în cursul Totul despre banii care fac bani. Schimbă jocul! 8 pași necesari pentru a cunoaște tot ce ai nevoie să știi ca să ajungi acolo.

Da, e posibil. Îți poți pune banii la treabă, să lucreze pentru tine. Chiar de mâine. Cum? Investindu-i. Cumpărând active și nu pasive. Cunoscând regulile jocului. Asta vei afla în curs. Tot ce ai nevoie sa știi, pentru ca banii tăi să producă alți bani. Câștigi astfel cea mai valoroasă resursă pe care o poți avea în viață. Timpul tău liber!”

În aceeași postare pe Instagram, Irina a scris destul de mult despre acest curs. Ba, mai mult, a oferit și prețurile pentru acesta, variind între 50 și 137 de euro.

Pe scurt, genul acesta de cursuri, așa-zise motivaționale și de independență financiară, în general, sunt scheme Ponzi, prin care „băieții deștepți” reușesc să scoată sume modice de la cei aflați într-o anume situație personală și financiară, scrie playtech.

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro