duminică 14 iulie 2024

Laufer: Ministrul Muncii își face imagine pe munca antreprenorilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul ministru al Mediului de Afaceri Ilan Laufer critică atitudinea Violetei Alexandru față de mediul de afaceri. Potrivit acestuia, ministrul Muncii își face imagine pe munca antreprenorilor, prin vizitele ‘de curtoazie’ pe care le întreprinde acestora, dar mai ales prin postările publice pe Facebook.

Fostul ministru în Guvernul PSD îi cere Violetei Alexandru să susțină concret mediu de afaceri, nu doar prin vorbe și planuri care rămân doar pe hârtie.

Doamna ministru Violeta Alexandru a rezolvat toate problemele românilor. A majorat pensiile părinților și bunicilor noștri și alocațiile copiilor și acum a pornit să își facă imagine pe munca și proiectele de dezvoltare ale antreprenorilor.

Și nu ezită, în inconștiența ei crasă, să se și laude cu asta, chiar pe pagina ei de Facebook.

Agenții economici din România nu au nevoie să le faceți dumneavoastră vizite de curtoazie, doamnă ministru!

Au nevoie de susținere concretă, reală, substanțială din partea guvernului. De mai bine de 2 luni tot amenințați o țară întreagă cu planul guvernului de redresare și reconstrucție economică. Doar amenințați.

Mediul de afaceri este matur, doamnă ministru! Știe foarte bine ce are de făcut și a demonstrat că bâlbâielile guvernului, din care faceți parte, mai mult îl încurcă.

Comunitatea de business din România a știut, atunci când dumneavoastră i-ați oprit activitatea, producându-i pagube economice ce cu greu vor putea fi recuperate, să se reorienteze, să se adapteze noilor condiții impuse de SARS-CoV-2, să salveze atât afacerea cât și locurile de muncă ale propriilor angajați.

Nu mai mințiți! Veniți cu sprijin concret, imediat pentru mediul de afaceri, doamna ministru Alexandru!”, scrie Ilan Laufer pe Facebook.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro