joi 7 decembrie 2023

Lavrov, nou mesaj revoltător: Imaginați-vă că Ucraina e Palestina

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov „atacă” din nou Israelul. După ce la începutul acestei luni a declarat că dictatorul nazist Adolf Hitler avea „sânge de evreu”, oficialul rus a spus acum că cei care ”nu pot să doarmă” din cauza războiului să își imagineze că Ucraina e Palestina, făcând referire clar la conflictul israelo-palestinian.

„Când Statele Unite a declarat că există o amenințare la adresa Statelor Unite la 10.000 de kilometri de granița Statelor Unite, unii oameni mormăiau, alții își exprimau îngrijorarea, dar nu a existat nicio isterie ca cea la care asistăm astăzi”, a spus Lavrov

„Când Rusia a avertizat de mulți, mulți ani, că aceasta va fi o problemă pe care nu o putem tolera, o amenințare pe care NATO și Statele Unite au construit-o la granița noastră, nu la 10.000 de kilometri distanță”, a continuat el râzând.

„Știți, a fost un mesaj interesant pe care l-am văzut pe Telegram. Dacă nu puteți dormi din cauza conflictului rus, iată câteva sfaturi pentru a vă calma. În primul rând, imaginați-vă că acest lucru se întâmplă în Africa. Imaginați-vă că acest lucru se întâmplă în Orientul Mijlociu. Imaginați-vă că Ucraina este Palestina. Imaginați-vă că Rusia este Statele Unite”, a completat Serghei Lavrov, potrivit Ziare.com.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro