duminică 10 decembrie 2023

Liberalii vor să-l înlăture pe Cîțu și de la șefia Senatului

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

UPDATE 20.15: Decizia PNL a fost ca Florin Cîţu să rămână preşedinte al Senatului, a spus Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal.

După ce l-au dat jos de la șefia PNL, liberalii nu îl mai vor pe Florin Cîțu nici la Senat. Potrivit unor surse din partid, parlamentarii PNL i-au cerut noului președinte al partidului, Nicolae Ciucă, să-l schimbe pe Florin Cîțu de la șefia Senatului, scrie Ziare.com.

Potrivit sursei citate, marți, la Vila Lac, Ciucă a discutat cu parlamentarii PNL pe mai multe subiecte, printre acestea fiind și mazilirea lui Cîțu.

Se zvonește că, Alina Georghiu este cea care râvenște la funcția deținută de Florin Cîțu.

“Deși a fost printre apropiații lui Cîțu, Gorghiu trage sfori să devină al doilea om în stat chiar în locul lui Cîțu. Din păcate pentru ea, nu e grațiile premierului Ciucă”, susțin sursele citate.

Favorită pentru șefia Senatului e Nicoleta Pauliuc, președintele Comisiei de Apărare din Senat. Pauliuc este susținută de președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma, dar și de prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu, unul dintre cei mai influenți baroni din PNL, susțin surse din conducerea partidului. La rândul său, Thuma este unul dintre apropiații directorului SRI Eduard Hellvig.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro