joi 30 mai 2024

Lider PSD: liberalii sunt „niște scandalagii de doi bani”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a declarat despre partenerii lor de coaliție, liberalii, sunt niște „scandalagii de doi bani”, care nu au „nicio treabă cu ideea de guvernare”.

Afirmațiile social-democratului au venit în replică la comentariul făcut de Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL, în legătură cu posibilitatea ca proiectul privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, votat luni, să pice la Curtea Constituțională.

Amintim că Motreanu spusese că Marcel Ciolacu ar trebui să își depună mandatul de premier dacă se întâmplă acest lucru.

„Motreanu, colegul tău Rareş Bogdan desfiinţa pensiile speciale în 30 de zile… De vreo 3 ani!

Ciolacu chiar a reuşit în 11 zile! Asta este diferenţa între noi. Voi sunteţi nişte scandalagii de doi bani, care nu aveţi nicio treabă cu ideea de guvernare. Lătraţi la gard în continuare, noi ne vedem de reforme şi de economie. Asta vor românii, Motreanu!

P.S.: Miercuri, se votează Legea 286/2009. Deci, în acest context, dacă vrei demisii, Motreanu, începe cu propria ogradă, chiar cu preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu! După scandalul cu DGASPC, nu mai are ce căuta în fruntea judeţului!”, a scris Marian Mina, luni, pe Facebook.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro