duminică 10 decembrie 2023

Liderii PNL, baie de mulțime la inaugurarea unei piețe

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O parte dintre liderii liberali au făcut, vineri, o baie de mulțime la inaugurarea unei piețe din Șimleul Silvaniei, județul Sălaj.

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, și europarlamentarii Rareș Bogdan și Daniel Buda s-au întâlnit cu producătorii, au discutat cu localnicii și au cumpărat fructe și legume din piață.

În cadrul unui tur al pieţei care a costat aproximativ 8 milioane de euro, Nicolae Ciucă a cumpărat de la localnici ceapă de Pericei şi mere şi a făcut o adevărată baie de mulţime, discutând şi dând mâna cu numeroşi cetăţeni.

„Trebuie să creăm condiţii umane, civilizate, pentru că acei oameni pe care i-am văzut astăzi că vin aici, la tarabă, cu mâinile crăpate, să nu stea pe timpul iernii în frig, să-şi vândă produsele. Asta este ceea ce trebuie să facă fiecare dintre cei care şi-au asumat responsabilitatea să conducă. Atunci când conduci, trebuie să te gândeşti că îi reprezinţi pe acei oameni. Iar acei oameni au aşteptări şi, într-un mandat, trebuie să facem în aşa fel încât aşteptările lor să fie împlinite”, a declarat preşedintele Senatului.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro