miercuri 29 noiembrie 2023

Liderul UDMR îl ironizează pe Grindeanu: Cântă și ‘nașul’ pe tren

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Se încing spiritele în coaliție în urma scandalului intonării imnului secuiesc la meciul de hochei Ungaria-România. Kelemen Hunor spune că nică măcar nu e o noutate și îl ironizează pe vicepremierul PSD Sorin Grindeanu care a cerut sancționarea sportivilor.

„Acum, cu pedepsirea sportivilor şi a nu ştiu cui: ministrul Transporturilor nu are în responsabilitate ce cântă călătorii şi „Naşul” pe tren când ajung la gară. Nu îi poate sancţiona nici pe călători, nici pe conducătorul de locomotivă dacă el fluieră, cântă, fredonează ceva. Deci este cam pe lângă drumul principal solicitarea asta. (….) Este o chestiune absolut simplă şi clară, a fost un meci, cu părţile bune, cu părţile oficiale, după care băieţii au cântat imnul secuiesc.Trebuie să calmăm spiritele, nu să le încingem. Deci cam asta pot să comentez eu la adresa colegului meu de cabinet”, a spus Kelemen pentru Agerpres.

 „90 şi ceva la sută din echipa României este formată din secui. (…) După aceste momente oficiale, da, ei au cântat imnul secuiesc. Este o mândrie pentru orice secui. Şi pentru mine. Şi acest lucru se întâmplă după fiecare meci. Deci nu este o noutate. După partea oficială, au rămas pe teren şi au cântat imnul secuiesc”, a mai spus Kelemen.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro