miercuri 6 decembrie 2023

„Lipeli” bolnăvicioase din lumea justiției

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dezvăluiri tot mai grețoase și bolnăvicioase sunt scoase la iveală din lumea magistraților mioritici. Deja celebrul judecător Corneliu Bogdan Ion Tudoran, pensionat de la Curtea de Apel București este aproape de fiecare dată în centrul acestora. Tudoran are un dosar la Secția Specială (SIIJ) pe care apropiații săi din sistem au reușit să îl țină pe loc. Cu toate astea, martorii denunțători care au relatat lucruri penale despre Tudoran nu pot fi ținuți sub tăcere. Unul dintre aceștia este medicul Liviu Ciprian Opriș, un apropiat al judecătorului, cu care între timp a rupt relația de prietenie.

Colegii de la cetățeanul.net au scos la iveală o mărturie incredibilă a medicului cu pricina. Acesta povestește cu Tudoran își pusese în gând să-l cupleze pe acesta cu judecătoarea Geanina Arghir de la Curtea Supremă, pentru a avea un control mai bun asupra colegei de la instanța ierarhic superioară. Întreaga poveste și mizeriile ce ies acum la iveală în dosarul „înghețat” la SIIJ le puteți lectura aici:

https://cetateanul.net/articol-principal/amantlacuri-din-justitie-tudoran-a-vrut-sa-mi-puna-pirostriile-cu-judecatoarea-arghir/

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro