Liviu Dragnea, la DNA: Inculpat în dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea, la DNA: Inculpat în dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a ajuns vineri dimineaţă la DNA, unde, potrivit propriilor declaraţii, a fost citat pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum.

Anunțul a fost făcut chiar de fostul lider PSD într-un interviu acordat din închisoare fostei sale consiliere Anca Alexandrescu.

”Mâine sunt citat la DNA în dosarul cu Tel Drum care brusc, după 3 ani, este pus din nou pe tapet, cu puţin timp înainte de campania electorală. Să se discute despre acest dosar în care – şi dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer nu ştiu. Era vorba despre două  drumuri făcute cu fonduri europene. Drumurile există. Eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante din judeţul ăla”, a spus acesta.

Dragnea a susținut din nou că este nevinovat și că este victima unui „sistem ocult”, „statul paralel”, despre care spune că prima oară i-a vorbit unul dintre „cei mai buni prieteni” pe care i-a avut, Vasile Dâncu.

După acest interviu, Administrația Penitenciarelor a anunțat verificări la Penitenciarul Rahova.

„În continuare, în contextul dezbaterilor publice care vizează modalitatea de acordare a unei comunicări online la nivelul unei unități penitenciare subordonate, Administrația Națională a Penitenciarelor a solicitat administrației locului de deținere documentarul în baza căruia a fost aprobată exercitarea dreptului. Demersul vizează verificarea aspectelor de legalitate, prin raportare la prevederile actelor normative care reglementează acordarea dreptului la comunicări online”, afirmă ANP.

 

 

Comentează pe FACEBOOK