vineri 8 decembrie 2023

Mai multe pârtii de schi se deschid weekend-ul acesta

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Wekend-ul acesta se vor deschide şi pârtiile din partea inferioară a masivului Postăvarul, administratorul domeniului schiabil din Poiana Braşov.  Primăria Braşov a luat decizia de a prelungi, începând din acest weekend, programul de funcţionare a instalaţiilor pe cablu, scrie Agerpres.

Pentru prima dată în acest sezon de schi, pârtiile Sulinar, Drumul Roşu, Zidul mare, breteaua de legătură care leagă Drumul Roşu cu pârtia Bradul şi varianta 3E, vor fi deschise pentru prima dată.  Programul de funcţionare al telegondei va fi până la ora 17,00, iar a telescaunului Ruia – până la ora 16,30.

În acest moment, stratul de zăpadă bătută de pe pârtie în această zonă este de aproximativ 20-30 de centimetri.

Ski-pass-urile se pot achizițion de la 3 puncte de vânzare (casieriile de la telegondolă, de la telecabina Kanzel şi de la telecabina Capra Neagră), precum şi de la două automate amplasate în parcarea multietajată din Poiana de Jos. Puteți plăti cu cardul la toate casieriile.

De asemenea, încărcarea ski-pass-urile se poate face şi online, pe platforma www.skibv.ro.

Sezonul de schi de anul acesta a fost deschis oficial săptămâna trecută. La acel moment, condiţiile meteorologice nu erau favorabile amenajării pârtiilor pentru practicarea schiului sau snowboarding-ului.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro