duminică 14 iulie 2024

Manevra pasarela: filmuleț devastator pentru USR+ sector 4!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ipocrizia și dubla măsură întrec orice limite, atunci când este vorba de politică. Noii săi adepți, băieții de la USR și Plus, bat apa-n piuă de câțiva ani, cum că ei sunt complet altfel. Spun că sunt serioși, nu mint și fac tot ceea ce promit. Nimic mai fals! Aveți aici un studiu de caz realizat pe filiala sector 4 a aceluiași partid (alianță) care a pierdut alegerile jalnic acolo, iar acum au sucit întreg discursul la 180 de grade..

Povestea începe de la pasarela Tineretului, o traversare pietonală ce ar trebui să lege celebrul parc din sectorul 4 de Delta Văcărești. A fost unul dintre proiectele cu care Simona Spătaru, candidata dreptei unite la primăria sector 4 a venit în campania electorală. Spătaru a vorbit în detaliu în mai multe emisiuni TV despre beneficiile pasarelelor pietonale și s-a angajat public să extindă astfel de proiecte în tot sectorul. Și pentru că avantajul televiziunii este că lasă „urme”, toate acele declarații ale candidatei trimise în alegeri de către cei de la PLUS au rămas mărturie. În cele ce urmează aveți un montaj devenit viral pe Internet, care conține atât promisiunile din campanie ale celor de la USR+, cât și actuala lor schimbare de atutudine, survenită după pierderea alegerilor. Imaginile vorbesc de la sine:

Tot ce mai poate fi adăugat la această poveste ar fi atitudinea constructivă a primarului Daniel Băluță de la sector 4. Acesta a preluat ideea contracandidatei și a venit în Consiliul Local fix cu 3 proiecte de pasarele pietonale ce ar ajuta la facilitarea accesului pietonilor în și din parcul Tineretului către oraș. Cea mai mare dintre acestea urmează să fie construită în intersecția de la liceul Șincai și este cea care apare în fotografia acestui articol.

Ceea ce s-a întâmplat după apariția proiectelor cu pricina este absolut halucinant. Reprezentanții USR+ din Consiliul local S4 au luat foc și au pornit războiul. Paginile lor de pe rețelele de socializare anunță războiul:“Facem tot ce ține de noi pentru a opri construcția pasarelelor pe care Băluță se încăpățânează să le construiască pe blvd. Tineretului, dar avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși în acest demers”. “Ce vom face în continuare: Încercăm reintroducerea pe ordinea de zi în CL a proiectului de abrogare a pasarelelor”, spun acum USR-iștii!

În fața acestei atitudini, cuvintele sunt de prisos! Este incredibilă ipocrizia celor de la USR, care contestă acum exact ceea ce susțineau în campanie că vor cetățenii sectorului 4. Culmea, așa cum puteți auzi și în filmulețul de mai sus, ei vor anularea în Consiliu a oricărui proiect privind construirea de pasarele pietonale, nu vorbesc despre utilitatea uneia sau alteia. Tinerii politicieni USR nu mai vor subit pasarele, doar pentru că acestea vor fi ridicate pe mandatul altcuiva și nu pe cel al candidatului lor perdant. Interesul cetățeanului?! Stranie durere-n cot pentru domnii de la USR…

 

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro