duminică 14 august 2022
spot_img

Mașină de spălat de 20.000 €, la Spitalul Botoșani

Must read

spot_img

Mașină de spălat de 20.000 de euro, ținută pe post de bibelou la Spitalul de Pneumoftiziologie din Botoşani.  Conducerea spune că rețeaua electrică nu ar face față şi riscă să ia foc la prima pornire, scrie Adevărul.

Mașina a fost comandată în toamna anului trecut din Italia de directoarea de atunci a spitalului, Cristina Bahrin. Aceasta justifică investiția prin faptul că mașina are o capacitate mare de spălare, de peste 30 de kilograme de rufe uscate la o tură.

Dar, după ce a aparatul a ajuns în țară, noi șefi ai spitalului şi-au dat seama că nu o pot folosi fiindcă reţeaua electrică a spitalului nu suportă sarcina electrică a aparatului industrial. Pentru a pune în funcţiune maşina de spălat este nevoie de o investiţie de minim 10.000 de euro.

Bahrin dă asigură că s-a uitat la toate caracteristicile înainte de a cumpăra maşina şi este convinsă că actualul director nu a fost în stare să racordeze maşina la reţeaua electrică, în anexa pe care a amenajat-o. 

„Este o maşină de putere medie. Dumnealui a amenajat un spaţiu, a pus gresie şi faianţă şi când să o pună în priză şi-a dat seama că nu are un cablu dozat corect. Când a amenajat trebuia să amenajeze inclusiv pentru punerea în priză a maşinii de spălat. Îmi este greu să cred că o maşină de 30 de kilograme nu poate fi pusă în priză. Cu siguranţă noi ne-am uitat la toate caracteristicile. Mă duc eu să i-o pun în priză”, spune Cristina Bahrin. 

 

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro