sâmbătă 22 iunie 2024

Meleşcanu pleacă de la Senat direct la DNA

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Senatorul Teodor Meleșcanu, fost președinte al Senatului, a fost citat, marți, la DNA într-un dosar legat de numele fostului șef al PSD, Liviu Dragnea.

Citarea lui Meleșcanu ar avea legatura cu demersurile lui Liviu Dragnea sa atace condamnarea sa în dosarul Referendumul la forurile internaționale, potrivit unor surse citate de Digi24.

Fostul șef al Senatului ar fi fost chemat în calitate de martor.

Mai exact, ar fi vorba despre un dosar deschis după ce fostul agent guvernamental la CEDO Viorel Mocanu a schimbat apărarea statului în cazul Dragnea vs. România, în perioada în care Meleșcanu era ministru de Externe, potrivit unor surse judiciare citate de Digi 24.

Meleșcanu spune, însă, că nu știe de ce a fost chemat:„În primul rând nu știu despre ce este vorba. E o citație. Am primit-o, dar din câte știu eu nu este în dosarul lui Mocanu. În zilele următoare, în calitate de martor. (…) Este posibil ca citația să fie pentru mâine, dar voi merge zilele următoare. Da, sigur că voi merge. Încă nu știu în ce dosar am fost citat”.

Amintim că DNA a deschis un dosar pentru a investiga modalitatea prin care agentul guvernamental pentru CEDO, Viorel Mocanu, a apărat interesele României în procesul deschis de fostul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în dosarul Fraude la Referendu, în care, în anul 2016, primise 2 ani de închisoare cu suspendare.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro