duminică 14 iulie 2024

Meniu cu sigla PSD la un eveniment organizat la un hotel de 5 stele din Cluj

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sute de social-democrați au participat la sfârșitul săptămânii trecute, la un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca, la o dezbatere organizată de filiala PSD Gheorgheni. Cei peste 400 de invitați s-au delectat cu mâncăruri alese și băuturi fine, alese din meniurile cu sigla PSD, pregătite special pentru acest eveniment.

Întreaga chermeză a fost în contrast cu măsurile de austeritate pe care încearcă să le impună Guvernul condus de premierul social-democrat Marcel Ciolacu, arată Cluj24.ro.

Cât despre mâncăruri şi băuturi, nu au lipsit, conform meniului publicat de jurnaliştii locali, salata de creveţi, rulada de curcan cu smochine, rulada de caşcaval cu ardei şi tapenade de măsline verzi, vol-au-vent cu salată de pui şi mentă, tartina cu peşte afumat, hrean şi mărar, tartinele cu speck, balotina de muşchiuleţ de porc în mantie de nucă, salată Tabbouleh, pastrama de pui afumat cu baby spanac şi roşii cherry, piept de pui cu sos vânătoresc, stroganoff vită, butterfish alla mediterranea, ravioli cu ricotta şi spanac în roată de parmezan.

Mâncarea a fost completată cu băuturi tari precum whisky Jack Daniell’s, Johnny Walker Red Label sau vodca Absolut, dar şi cu vin spumant Mionetto, Campari, votca Absolut, Martini, sau cocktailuri, Manhattan, Cuba Libre, Long Island, Cosmopolitan.

”Nu am mâncat în viața mea așa ceva, au fost mâncăruri străine, de care nici nu am auzit, și am o vârstă, totuși. Un meniu de fițe.

Mi-a fost jenă, dar am ras tot. Sper ca la anul, când ne așteaptă patru campanii electorale, să revenim măcar de patru ori la restaurantul ăsta”, a mărturisit un membru al partidului prezent la eveniment.

Conform cluj24.ro, la eveniment au luat parte preşedintele Consiliului Naţional Politic PSD şi al PSD Cluj, Vasile Dîncu, ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării Monica Săsărman şi lideri locali.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro