luni 26 februarie 2024

Mesaj dramatic al președintelui Ucrainei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele Volodimir Zelenski a transmis, vineri seară, un mesaj emoționant de pe străzile Kievului. Acesta se afla alături de alți politicieni ucraineni.

Declarația are loc în timp ce forțele armate ruse se luptă de zor cu cele ucrainene la periferia Kievului.

Mesajul președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este dramatic. Acesta le-a transmis liderilor UE că „s-ar putea să fie ultima dată când mă vedeți în viață” în timpul unei înregistrări video.

Zelenski a postat o înregistrare video.

„Liderul partidului este aici, șeful oficiului președintelui este aici, premierul este aici. Cu toții suntem aici să aparăm independența noastră, aparăm Ucraina”, a spus președintele Ucrainei.

Potrivit premierului bulgar Kiril Petkov mesajul președintele ucrainean Volodimir Zelenski este asemănător unui ultim rămas bun.

Petkov a povestit conversația cu jurnaliștii.

„A fost o conversație foarte emoționantă. Președintele Zelenskiy, care se afla într-un buncăr, a intrat și a spus: ‘Nu știu dacă vă voi mai vedea, pentru că mă aflu pe lista de ținte (a Rușilor)’”.

Premierul a continuat:

„Te cutremuri pentru că acest om care cere ajutor și sprijin s-ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore. Acest lucru i-a cutremurat pe toți liderii, deoarece una este să vezi victimele la televizor ca statistici și alta este să privești în ochi pe cineva pentru care este o chestiune de ore dacă poate supraviețui”.

Premierul bulgar cred că zilele până la căderea Ucrainei sunt numărate, notează Euractiv.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro