vineri 21 iunie 2024

Schumacher, ‘în ultimul stadiu de degradare’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Starea de sănătate a lui Micheal Schumacher este tot mai gravă. Celebrul neurochirurg Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna îl contrazice pe fostul şef al Ferrari, Jean Todt, care spunea că a urmărit împreună cu Schumacher, la tv, un Grand Prix de Formula 1, afirmând că pilotul se află „în ultimul hal de degradare’.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului”, a declarat neurochirurgul, Nicola Acciari, potrivit Viva.

„Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o”, a adăugat el.

Mai mult, fotografii cu Michael Schumacher ar putea fi făcute publice. O persoană din anturajul familiei l-ar fi pozat pe acesta imobilizat la pat, în locuința sa din Geneva, și viden imaginile cu un milion de lire sterline.

Amintim că Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, în data de 29 decembrie 2013.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro