duminică 14 august 2022
spot_img

Migranți călcați de tractor când dormeau într-un lan de rapiță

Must read

spot_img

Doi migranţi care au trecut graniţa din Serbia spre România, în mod fraudulos, au fost călcaţi de un tractor care făcea lucrări agricole. Aceştia dormeau în momentul producerii accidentului.

„În urma unui apel la numarul unic 112, un echipaj al poliţiei de frontiera din cadrul SPF Moraviţa s-a deplasat pe DJ 588, care face legătura între localităţile Şemlacu Mare şi Gătaia, unde a identificat doi cetăţeni străini. Poliţiştii de frontieră ajunşi la faţa locului au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor şi necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare”, a declarat Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Bărbaţii au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii medicale de specialitate.

„Având în vedere faptul că bărbaţii de origine afro-asiatică au fost depistaţi în marginea drumului DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia, au fost anunţate şi organele de poliţie din cadrul Poliţie oraşului Gătaia. În primele declaraţiile ale celor doi bărbaţi, care vorbeau o engleză greoaie, aceştia au spus că au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol”, a declarat Mihaela Leş.

Cercetările vor continua pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului în prezenţa unui interpret autorizat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro