sâmbătă 2 martie 2024

Min. Veștea (PNL): Primele 8 județe în ordinea nivelului de trai, conduse de liberali

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Adrian Veștea, fost șef al CJ Brașov, susține că liberalii au reușit să domine topul celor mai dezvoltate județe din România, din punct de vedere al nivelului de trai, fiind date exemple de administrații performante.

”Primele opt judeţe în ordinea nivelului de trai sunt conduse de o administraţie liberală. Potrivit celui mai recent studiu care analizează situaţia economică a judeţelor României, în vârful clasamentului PIB/cap de locuitor pe ţară se află judeţe conduse de un preşedinte al CJ din partea PNL.

După Municipiul Bucureşti, clasamentul este ocupat de judeţele Cluj, Ilfov, Timiş, Braşov, Constanţa, Prahova, Sibiu şi Alba”, a scris, pe Facebook, Adrian Veştea, potrivit NewsWeek.

Ministrul Dezvoltării afirmă că ”administraţiile locale liberale au absorbit fonduri europene, au atras investitori şi au pus toate resursele în dezvoltarea judeţului pe care îl coordonează”.

”Conform studiului, autorităţile din judeţele de top şi-au redus dependenţa de banii primiţi de la Bucureşti şi au reuşit să îşi crească veniturile obţinute pe plan local.

De asemenea, în ceea ce priveşte cheltuielile, judeţele cu administraţie liberale investesc considerabil în îmbunătăţirea serviciilor publice şi a calităţii vieţii”, a mai transmis ministrul.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro