sâmbătă 22 iunie 2024

Ministrul Câciu anunță demiteri: „Șmecheria se încheie azi”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Adrian Câciu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a declarat joi că ”este inacceptabil ca unii functionari ai MIPE să dea consultanţă în privat, prevalându-se de o legislaţie mult prea permisivă” și anunță că „șmecheria se încheie începând de azi!” Câciu 

”Şmecheria se încheie începând de azi! Este inacceptabil ca unii funcţionari ai MIPE să aibă astfel de preocupări şi să dea consultanţă în privat, prevalându-se de o legislaţie mult prea permisivă, în loc să îsi vadă de atribuţiile pe care le au şi pentru care sunt plătiţi din bani publici. Ne vom despărţi rapid de toţi care nu înţeleg ce înseamnă serviciul public”, anunţă ministrul Adrian Câciu într-o postare pe Facebook.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene precizează că ”faptele acestor indivizi aruncă o pată incorectă asupra celor ce muncesc cinstit în MIPE şi care au făcut ca această instituţie să aibă cele mai bune rezultate în materia absorbţiei de fonduri europene şi de finanţare a dezvoltării economiei româneşti”.

”În perioada imediat următoare voi prezenta Guvernului o ordonanţă prin care vom stabili clar care sunt restricţiile si constrângerile pe care trebuie să le aibă un funcţionar care lucrează cu fonduri europene şi guvernamentale, mai ales restricţia de oferi consultanţă în acest domeniu!”, spune Adrian Câciu.

Ministrul a mulţumit reprezentanţilor mass-media şi tuturor cetăţenilor care sesizează altfel de anomalii inacceptabile.

”În mandatul pe care-l am de ministru al MIPE nu voi ezita să iau măsuri imediate şi să înăspresc legislaţia dacă etica şi moralitatea nu mai reprezintă principii profesionale pentru o parte dintre funcţionari”, mai spune Câciu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro