joi 22 februarie 2024

Ministrul Digitalizării, acuzat de plagiat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Digitalizării, liberalul Florin Roman, a reacționat, într-o postare pe Facebook, la acuzația adusă pe tema lucrării sale de master, cum că ar fi plagiat.

Amintim că lucrarea se numește „Contribuții cu privire la oprimizarea sistemelor integrate de comunicare”, de la Facultatea de Psihologie Titu Maiorescu București, publiată în 2012. Lucrarea ar conține pasaje plagiate după lucrarea semnată de Constantin-Dan Dumitrescu, de la Universitatea Politehnică Timișoara, potrivit Libertatea. Sursa citată i-a solicitat ministrului Florin Roman un extras din lucrarea sa de master, iar acesta a trimis 10 pagini. Cele 10 pagini confirmă plagiatul, potrivit Libertatea.

„Într-o lucrare de disertație de acum 10 ani, am inclus o parte din suportul de curs, pus la dispoziția studenților. La finalul dizertației, am inclus bibliografia folosită. Consider însă că orice aș spune pe acest subiect, inclusiv faptul ca profesorul Paraschiv confirmă că fost o lucrare bună, nu are nicio relevanță pentru cei care și-au propus să îmi găsească nod în papură / să susțină o campanie de denigrare a mea / sa dovedească fapte de care nu mă fac vinovat”, a adăugat Florin Roman în postarea sa de pe Facebook.

„Aceasta e ultima mea intervenție pe acest subiect. Am lucruri mult mai importante de făcut decât sa răspuns la acuzații nefondate”, a conchis Florin Roman.

Foto – Libertatea

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro