duminică 14 iulie 2024

Ministrul Mediului spune că și-a luat un iPhone recondiționat pentru a ajuta mediul

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, povestește pe pagina lui de Facebook faptul că a așteptat noul model de iPhone, dar a făcut o alegere „conștientă” și a cumpărat un model second-hand, pentru a ajuta mediul.

„Astăzi vreau să vă povestesc despre o decizie pe care am luat-o recent și care mă entuziasmează foarte mult. Am ales să investesc într-un telefon recondiționat de pe Flip.ro și vreau să vă împărtășesc motivele din spatele acestei decizii.

Nu mai este un secret pentru nimeni că ne aflăm în mijlocul unei crize climatice semnificative și, din acest motiv, cred că fiecare pas pe care îl facem pentru a reduce impactul asupra mediului contează. Renunțând la un telefon vechi, de patru ani, am optat pentru unul recondiționat. De ce am făcut asta? Pentru că reutilizarea și recondiționarea dispozitivelor electronice sunt pași esențiali către un mediu mai curat și mai sustenabil.
Am așteptat noul model de iPhone , dar am făcut o alegere conștientă să investesc într-un model precedent, pentru a susține ideea de reutilizare și pentru a promova gândirea durabilă. Nu doar că am făcut o achiziție rațională, dar am și sprijinit o companie românească, Flip.ro, un startup pasionat de crearea de locuri de muncă și de inovație verde.
Vă încurajez pe fiecare dintre voi să luați în considerare recondiționarea și reutilizarea atunci când vine vorba de echipamente electronice. Fiecare gest contează și împreună putem face schimbări pozitive pentru viitor”, scrie Mircea Fechet pe Facebook.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro